Booking.com deschide un centru regional de servicii in Bucuresti

Compania Booking.com a inceput recrutarile in Romania pentru centrul regional de servicii pe care il va lansa la Bucuresti.

Din Romania, compania va acoperi toate brandurile sale, respectiv Booking. com, Priceline, Agoda, KAYAK, OpenTable si Rentalcars.com.

Lansata in 1996, platforma furnizeaza peste 28 de milioane de anunturi, in 43 de limbi, avand in acest an venituri estimate sa depaseasca 9,2 miliarde dolari. Compania este acum in proces de inchiriere a unui spatiu, cu o suprafata de peste 9.000 de metri patrati, in complexul de birouri U Center al dezvoltatorului imobiliar Forte Partners, controlat de fratii libanezi Johny si Jihad Jabra, potrivit mai multor surse din piata imobiliara. CITESTE SI Dan Fati, CEO si co-fondator Dacris, in top 100 mondial cei mai influenti CEO din office supplies

Compania Booking.com (Romania) SRL, prin care platforma isi desfasoara operatiunile din Romania, avea un numar mediu de 20 de angajati si o cifra de afaceri de 9,1 mil. RON, in 2019, anul ultimului bilant public.

Fondata in 1996 la Amsterdam, Booking.com s-a transformat dintr-un mic startup olandez in una dintre principalele companii de turism digital la nivel mondial. Platforma Booking.com este disponibila in 43 de limbi si ofera peste 28 de milioane de unitati de cazare raportate in total.

EN RO