Alexandrion Group redeschide propriul hotel din Sinaia

Alexandrion Group, cel mai mare producător şi distribuitor de băuturi spirtoase şi vinuri spumante din România şi singurul producător de whisky single malt din ţară, va deschide hotelul său din Sinaia în 2023, în urma unei investiții de aproximativ 17 mil. EUR.

În anul 2020 hotelul a trecut printr-un proces complex de rebranding, în urma căruia denumirea sa a fost schimbată din New Montana în Alexandrion Royal. Grupul a demarat un proces amplu de renovare, constând în reconfigurarea spaţiilor de cazare, mobilarea întregului hotel cu mobilier nou şi dotarea cu aparatură de ultimă generaţie, precum şi extinderea facilităţilor de conferinţe, divertisment şi îngrijire personală pentru turişti.

Cele 6 etaje ale hotelului vor avea denumiri care fac referire la entități din cadrul grupului sau la branduri de referință din portofoliile de băuturi spirtoase și vinuri ale Grupului Alexandrion: Nawaf Salameh Family (parter),  Alexandrion Foundation (etajul 1), Saber Elyzia Antarktys (etajul 2), Alexandrion Brandy (etajul 3), Carpathian Single Malt (etajul 4), Brâncoveanu (etajul 5), Rhein (etajul 6). Istoricul fiecărui brand este prezentat la etajul care ii poarta denumirea.

Hotelul Alexandrion Royal va beneficia de o reconfigurare a facilităţilor de cazare, în linie cu creşterea standardelor de calitate şi confort şi va dispune de 167 de spaţii de cazare: camere şi apartamente.