Actualizare: Forty Management anunță deschiderea Lagoon Park Bucharest, prima plajă urbană din Europa

Forty Management a anunțat că Lagoon Park Bucharest primul proiect de tip Public Access Lagoon (PAL) din Europa, se va deschide miercuri, 12 iunie, aducând astfel inovația și fascinația tehnologiei patentate Crystal Lagoons în prima capitală europeană. Lagoon Park înseamnă transformarea unei foste platforme industriale de 40.000 mp într-o oază urbană verde. Acesta este situat pe strada Coralilor nr. 18.

Întreg proiectul Central District Lagoon City din nordul Bucureștiului va necesita investiții de 120 mil. EUR și prevede construcția a 400 de apartamente care nu vor fi vândute, ci închiriate.

Lagoon Park Bucharest a implicat o investiție de 33 mil. EUR.

Lagoon Park Bucharest include o lagună turcoaz de 10.000 mp cu o adâncime medie de 2 m, 11.000 mp de plaje cu nisip alb, 1.150 de șezlonguri și umbrele, 2 restaurante, 280 de locuri de parcare publice, o expoziție auto Lexus și alte facilități, de la sporturi nautice până la propriul radio, LagoonRadio.

Portofoliul Forty Management include în acest moment opt proiecte mixed-use de tip Lagoon City și 11 proiecte de tip Public Access Lagoon, ce vor fi dezvoltate în alte șase țări – Ungaria, Cehia, Polonia, Italia, Franța și Spania, la care se adaugă trei hoteluri de lux cu un număr total de 702 de camere – Radisson Lagoon și Central District Hotel – Crest Collection la București, alături de hotelul Swisshotel Hotel din cadrul Lagoon City Budapesta.

Forty Management este un dezvoltator român de proiecte imobiliare cu destinație mixtă și reconversie urbană verde, create sub brandul Central District. Fondată în 2015 de Lucian Azoiței, Forty Management s-a remarcat prin inovație și abordarea centrată pe sustenabilitate a conceptelor urbane și o calitate ridicată a locuirii.

Această știre este o actualizare a următoarei știri publicate anterior în RHN: Forty Management începe lucrările pentru proiectul Central District Lagoon City.