Accor continua in 2022 expansiunea in lume

In cest an, Accor va deschide mai multe hoteluri in mai multe destinatii din lume, precum Londra, Doha sau Moscova.

Una dintre cele mai asteptate deschideri ale anului este Raffles London at The OWO. Aceasta capodopera arhitecturala, situata in istoricul Old War Office – cladirea emblematica din Whitehall in care au locuit cei mai faimosi oameni de stat si spioni ai Marii Britanii, de la Winston Churchill la Ian Fleming – se afla in prezent la ultimele retusuri ale unei transformari monumentale pentru a crea 120 de camere si apartamente, 85 de resedinte de marca unice si 11 restaurante si baruri de destinatie.

Accor continua sa isi consolideze puterea retelei din Europa prin deschideri recente si viitoare, cum ar fi Sofitel Barcelona Skipper, Mercure Amsterdam North, ibis Styles St. Margrethen Elvetia, Mercure Hotel President din Lecce, si MGallery Cagliari Palazzo Tirso, Italia.

In Paris, grupul Accor va adauga in portofoliu noi unitati precum MGallery Issy-les-Moulineaux Domaine de la Reine Margot si greet Paris Vincennes.

In Romania, in trimestrul al 2-lea din 2022, grupul va deschide hotelul ibis Styles Bucharest Airport, care va avea 85 de camere si este situat in apropierea Aeroportului International Henry Coanda Bucuresti. De asemenea, la Brasov va fi deschis Mercure Brasov Cubix care va avea 57 de camere.

O alta piata notabila pentru Accor in 2022 este Rusia. Accor isi completeaza portofoliul in aceasta tara cu o varietate de noi destinatii, inclusiv Novotel Moscow ComCity, ibis Styles Kogalym Russia si Mövenpick Resort and Spa Anapa Miracleon.

In plus, Accor este incantat sa deschida prima sa proprietate in Danemarca – ibis Styles Orestad Denmark, in Copenhaga.

In America de Nord va fi deschis primul Raffles de pe continent in cursul acestui an. Raffles Boston Back Bay Hotel & Residences, situat in prestigiosul cartier Back Bay din oras, este o cladire de 35 de etaje, cu 146 de resedinte, 147 de camere si sase spatii de alimentatie publica, inclusiv un sky bar si un bar clandestin.

De asemenea, grupul isi va extinde portofoliul Rixos in Qatar si in regiune in general cu viitoarele Rixos Doha Qetaifan, Rixos Obhur Jeddah din Arabia Saudita si Rixos Jewel of the Creek din Dubai, Emiratele Arabe Unite. De asemenea, Accor va deschide in regiune si Raffles Doha, Fairmont Doha, Banyan Tree AlUla in Valea Asher din Arabia Saudita si Fairmont La Marina Rabat-Salé.