Academia-hotel din Poiana Brasov se deschide pe 12 iulie

Pe data de 2 iulie, in Poiana Brasov, in cadrul unui eveniment, a fost anuntata lansarea primei serii de cursuri a Academiei hoteliere Ohma Brasov, infiintata de grupul educational elvetian winsedswiss (World Institute of Service Education), sub licenta Ecole hoteliere de Lausanne (EHL).

Prima serie de cursuri vor incepe pe data de 12 iulie, cu programul de formare profesionala „Administrare Hoteliera”, modulul „Incepator”, iar studentii vor putea aprofunda, prin practica, cunostintele teoretice, respectand principiile sistemului de invatamant dual pe model elvetian.

Scoala va functiona in cadrul hotelului Ohma (fostul Casa Viorel) din Poiana Brasov, unitate preluata in gestiune de winsedswiss.

In cadrul academiilor Ohma, pot fi parcurse programe vocationale ce asigura calificarea si specializarea cursantilor in patru domenii profesionale – Culinar, Servicii de Alimentatie Publica, Receptie si Cazare, Administrare Hoteliera – pentru obtinerea Diplomei Profesionale fiind necesara parcurgerea a trei module independente, a cate 6 luni fiecare, corespunzatoare stadiului de pregatire si a experientei fiecarui candidat – Incepator, Intermediar si Avansat – a caror absolvire este atestata de certificate VET by EHL (Vocational Education and Training by Ecole hoteliere de Lausanne).

Persoanele care au deja experienta in domeniul de interes se pot inscrie direct la modulele nivel mediu sau avansat, fara a-l parcurge pe cel pentru incepatori, prin echivalarea experientei acumulate. In cadrul academiei, cursurile se sustin in limba engleza, prin urmare este necesar ca studentii sa aiba minimum nivelul B2 conversational.

TRIMITE
Închide
EN RO