Vola.ro: crestere de 189% a cifrei de afaceri, in 2011

In 2011, agentia turism Vola.ro a inregistrat o cifra de afaceri de 15 mil. EUR, in crestere cu 189% fata de anul anterior, potrivit oficialilor companiei.

Daniel Truica, managing partner Vola.ro a precizat ca s-a investit puternic in platforma tehnologica in conditiile in care se observa o migrare generala catre online.

In ceea ce priveste biletele de avion, majoritatea romanilor au ales destinatii din Europa, respectiv Madrid, Barcelona, Londra, Roma, Paris, iar ca destinatii din afara granitelor continentului romanii au preferat New York, Dubai, Tel Aviv, Bangkok si Toronto.

Cele mai populare destinatii alese de catre romani in 2011 au fost Praga, Viena, Budapesta, Roma si Paris pentru weekenduri prelungite, in vreme ce Bulgaria, Grecia, Turcia, Spania si Cipru au reprezentat optiunile predilecte ca destinatii de plaja.

Truica a declarat ca agentia are doua obiective majore pentru urmatorii 3 ani, respectiv sa devina liderul industriei de turism in Romania si impreuna cu subsidiarele din Polonia si Ucraina sa devenia un jucator important in Europa Centrala si de Est.

Source: Wall-Street