Vechile berarii vor fi renovate si redeschise publicului

Vechile berarii din Bucuresti au fost preluate de investitori care doresc sa refaca atmosfera de alta data a Bucurestiului. Caru’ cu Bere a fost preluat de catre reteaua City Grill iar Gambrinus a fost preluat de compania imobiliara spaniola Hercesa Imobiliare.

Reteaua City Grill a inchiriat locatia Caru’ cu Bere pentru o perioada 10 ani, cu posibilitatea de a prelungi contractul. In aceasta locatie, care va fi redeschisa in toamna, compania va investi 1,5 milioane EUR pentru renovare, 1 milion EUR pentru refacerea interiorului si 500.000 EUR pentru fatada. City Grill a efectuat o evaluare a structurii, a mobilierului existent si a picturilor de pe pereti si tavan, care vor fi restaurate de o echipa de pictori si arhitecti. La finalizarea lucrarilor, Caru’ cu Bere va detine un restaurant si o berarie cu o capacitate de peste 200 de locuri. Noutatea de la Caru’ cu Bere va fi crearea unei zone speciale „cigar“, cu specialitati din tutun si narghilea. Pentru a satisface cat mai bine cerintele clientilor, o echipa de 18 persoane, lucratori la Caru’ cu Bere, au fost trimisi la specializare la doua berarii din Germania.

Compania imobiliara spaniola, Hercesa Imobiliare, a preluat fostul hotel Cismigiu la parterul caruia se afla beraria Gambrinus pe care noul proprietar intentioneaza sa le redeschida. La etaj va fi amenajat un aparthotel iar beraria Gambrinus de la parter va fi inchiriata unui investitor important de pe piata berii.
Source: Business Magazin