Trotter Prim inaugureaza 3 noi unitati pana la sfarsitul anului

Pana la sfarsitul acestui an, operatorul de restaurante si cafenele Trotter Prim va deschide trei noi unitati, pentru care a alocat aproximativ 600.000 EUR si estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de 51,7 milioane EUR, a declarat Dragos Petrescu, CEO al grupului Trotter Prim.

Cele trei locatii noi sunt: o cafenea City Cafe Atlantis in Pipera, un restaurant Bun de tot si un nou concept „cantina sport pub”.

Investitia in noile locatii reprezinta cea de-a doua etapa a planului investitional pentru 2009, in valoare totala de 1,5 – 1,6 milioane EUR.

Pentru acest an, Petrescu estimeaza un profit cu 25% mai mic fata de 2008, deoarece s-au sacrificat marjele de profit in campaniile de marketing pentru meniuri.

Dragos Petrescu a mai spus ca, pentru viitoarele unitati care vor fi inaugurate, se va concentra pe locatii stradale, renuntand la amplasamentul in centre comerciale.

Reprezentantul Trotter Prim a precizat ca, de la inceputul anului 2009, operatorul a relocat stradal o unitate sub marca Bun de tot si a anulat inaugurarea altor trei locatii in mall-uri.

Source: Money