TripAdvisor a realizat un top 10 al celor mai bune hoteluri din Romania

Site-ul TripAdvisor a dat publicitatii topul celor mai bune hoteluri din Romania.
Mai jos aveti redat acest top:
1. Pe locul intai se afla hotelul K+K Hotel Elisabeta din Bucuresti, clasificat la 4 stele. Unitatea detine 67 camere business si executive, un bistro, 2 sali de conferinte si zona de wellness.
2. Locul al doilea in top este ocupat de Hotel Epoque din Bucuresti, clasificat la 5 stele, tip boutique, lansat in noiembrie 2010. Hotelul detine 45 de apartamente de lux si facilitati precum spa, cu servicii complete, piscina indoor, terasa de vara si un restaurant cu specific frantuzesc – L`Atelier.
3. Hotel Central Park din Sighisoara, clasificat la 4 stele. Unitatea dispune de 33 de camere. 
4. Hotel Kronwell din Brasov, clasificat la 4 stele. Unitatea dispune de 81 de camere tehnologizate, unde turistii primesc si iPad-uri la cazare.
5. Le Boutique Hotel Moxa din Bucuresti, clasificata la 4 stele. Unitatea de tip boutique are o capacitate de cazare de 53 de camere, sala de conferinta si centru spa. 
6. Hotel Athenee Palace Hilton din Bucuresti, clasificat la 5 stele. Hotelul dispune de 272 de camere si apartamente, un rastaurant, cafenea, bar si sali de conferinte.
7. Hotel Marshal Garden din Bucuresti, clasificat la 5 stele. Unitatea are 63 de camere si apartamente, un restaurant, o sala de evenimente si o terasa.
8. Hotelul Radisson Blu din Bucuresti, clasificat la 5 stele. Complexul Radisson Blu include aproximativ 700 de unitati de cazare de lux, dintre care 424 de camere si 294 de apartamente, spatii comerciale si un cazino.
9. Ramada Nord din Bucuresti, clasificat la 4 stele. Hotelul dispune de 232 camere, 17 sali de evenimente, restaurant, bar si centru de sanatate si sport.
10. Hotelul JW Marriott din Bucuresti, clasificat la 5 stele. Hotelul are 402 camere si mai multe sali de conferinta si restaurante.

Source: Wall-Street