Travel Fuse e-comm: magazin online dedicat agentiilor de turism

TravelFuse, companie specializata in furnizarea de produse software pentru agentiile de turism, va prezinta platforma TravelFuse e-comm. TravelFuse e-comm consta intr-un magazin online personalizat, disponibil la adresa web stabilita de catre agentia de turism partenera. 
 
tf_ecomm_512 
TravelFuse e-comm integreaza prin API/XML ofertele principalilor tour operatori romani ceea ce face disponibila vizualizarea preturilor si a disponibilitatii in timp real. *Vizitatorii sau agentul poate transmite automat comenzile direct in sistemul B2B al tour operatorului. 
TravelFuse e-comm va permite introducerea propriilor oferte turistice (hoteluri, sejururi cu autocar/avion, circuite, croaziere, oferte speciale/sezoniere etc.) sau personalizarea informatiilor care provin de la tour operatori. Unul dintre principalele avantaje oferite de TravelFuse e-comm este posibilitatea optimizarii website-ului si a continutului pentru indexarea in motoarele de cautare. 
Magazinul online al agentiei va fi disponibil clientilor de oriunde exista acces la internet si de pe orice dispozitiv, dispunand de un design responsive adaptabil ecranului de telefon mobil sau tableta. 
Vizitatorii website-ului vor dispune de 2 metode simple pentru cautarea si rezervarea online a ofertelor turistice: motor de cautare personalizat in functie de tipul ofertei turistice (hotel, sejur avion/autocar, circuit, croaziera) sau navigare pas cu pas in functie de tipul ofertei si destinatia dorita. Clientii au posibilitatea de a-si crea cont pe website, lucru care faciliteaza comenzile online si transmiterea de oferte / newsleter catre acestia.
Solutia pe care o punem la dispozitia agentiilor de turism este pe baza de abonament lunar. Noi ne vom ocupa de infrastructura IT si actualizari.
Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati website-ul www.travelfuse.ro .
Tour operatori integrati pana acum: Rezeda Tours, Fibula Air Travel, Christian Tour, Cocktail Holidays, Europa Travel, Hello Holidays, Holiday Office, Paralela45, Nova Travel, Bibi Touring, Laguna Tour, Paradis – Vacante de vis, Malta Travel, HotelCon, Happy Tour (hoteluri internationale).

Source: TravelFuse