Toate obiectivele turistice din Romania vor fi introduse intr-o harta interactiva care sa fie accesata din toata lumea

Ministerul Turismului, in parteneriat cu Ministerul Turismului din Israel, organizeaza un seminar pe tema turismului digital. Evenimentul este sustinut de reprezentanti ai Departamentului Digital si New Media din cadrul Ministerului Turismului din Israel si se desfasoara in perioada 3-4 septembrie 2018.
Turismul digital este un factor extrem de important in promovarea destinatiilor turistice la nivel mondial. Pentru a deveni competitivi pe acest sector, Ministerul Turismului din Romania intentioneaza ca, pana la inceputul anului viitor, toate atractiile turistice sa fie incluse intr-o harta interactiva pe care turistii sa o poata accesa de oriunde din lume.
Prin intermediul acestei aplicatii, toti cei care vor sa viziteze Romania vor putea sa isi planifice calatoria in tara noastra pe diferite forme de turism sau pe categorii de atractii turistice.
De asemenea, Romania va avea un nou clip de promovare turistica in care vor fi incluse toate formele de turism la care tara noastra este competitiva, videoclip care va fi folosit in campaniile de promovare online.

Source: Wall-Street