Timisoara este promovata la targurile de turism internationale

La standurile cu care Romania participa in aceasta luna la targurile de turism din strainatate au aparut deja pachete de vacanta pentru anul 2021 in Timisoara, cand orasul va fi capitala culturala europeana.

Targurile la care sunt promovate pachetele turistice pentru Timisoara sunt cele de Berna, Utrecht, Zurich si Madrid.
 
Gheorghe Fodoreanu, proprietarul agentiei de incoming Invitation Romania a declarant ca “este foarte important sa punem inca de acum pe piata aceste produse si sa le promovam in urmatorii ani”.

Agentia de turism promoveza in strainatate doua tipuri de pachete: un city break de 4 nopti in Timisoara, cu excursii zilnice in imprejurimi, la Dunare, la Arad, la Deva si la Recas si care costa 300-350 EUR locul in camera dubla, iar a doua varianta este un circuit Timisoara, Turnu Severin, Targu Jiu, Hunedoara, Sarmisegetuza, Deva, Timisoara, care costa 400-420 EUR de persoana. La aceste tarife se adauga costul biletului de avion.

Fodoreanu va promova Timisoara si in Japonia, unde Invitation va incepe de luni, pentru o saptamana, un turneu de popularizare a destinatiei Romania in orasele Tokio, Osaka si Nagoya.

Source: Profit