Tarom sarbatoreste 59 de ani de existenta

La implinirea a 59 de ani de existenta, Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane, TAROM deschide portile publicului larg pe data de 18 septembrie.
Vizita va include si hangarul tehnic al companiei, unde vor fi prezentate activitatile mai putin cunoscute pasagerilor, de la verificarile privind siguranta si calitatea zborului, pana la programele de intretinere si etapele de verificare tehnica a fiecarei aeronave inainte de zbor.
Totodata, in cadrul acestei incursiuni in lumea TAROM, angajatii companiei vor povesti despre aspectele mai putin cunoscute ale meseriei pe care o practica cu pasiune.
Cei care doresc sa participe la aniversarea companiei aeriene trebuie sa se inscrie prin intermediul unui formular, pe care il pot accesa pe site-ul www.tarom.ro, sectiunea „ziua-tarom”.
In 1966, TAROM efectua primul zbor peste Atlantic, iar in 1969 isi adauga o premiera mondiala in palmares avionul romanesc IL 18 cu insemnele TAROM a parcurs distanta de peste 50.000 km in jurul lumii, in mai putin de 80 de ore de zbor.
In 25 iunie 2010, TAROM devine membra a Aliantei SkyTeam si trece la programul de fidelitate Flying Blue – creat si operat de Air France si KLM.
In prezent, TAROM opereaza in sezonul de vara 2013, un numar de 42 de destinatii externe si noua destinatii interne acoperind tari din Europa, Africa de Nord si Orientul Mijlociu.

Source: Financiarul.ro