TUI TravelCenter a implinit 1 an de activitate pe piata romaneasca

In urma cu 1 an, pe data de 20 septembrie a fost lansat brandul TUI TravelCenter in Romania. Pana in prezent, sub brandul TUI TravelCenter exista 35 de agentii destinate clientului final, doua birouri dedicate clientilor corporate si respectiv revanzatorilor, precum si o agentie on-line www.tui-travelcenter.ro.
Numarul punctelor de lucru este in crestere continua, in ultima luna deschizandu-se patru noi agentii TUI TravelCenter in centre comerciale din Timisoara, Craiova si Bucuresti. Numarul agentiilor Eurolines se ridica in prezent la 23, de asemenea in crestere prin deschidera in aprilie a agentiei Pitesti Autogara.
Grupul Eurolines si-a propus ca, in decurs de 3 ani, sa ajunga la un numar de 100 de agentii TUI TravelCenter in toata tara.
Pana in prezent, investitia in imaginea TUI TravelCenter s-a ridicat la circa 1,8 mil. RON si a acoperit o paleta larga de actiuni, de la rebrandingul agentiilor Eurolines in TUI TravelCenter pana la deschiderea de noi puncte de lucru si actiuni de marketing specifice industriei turistice.
In primele opt luni ale acestui an, volumul tranzactiilor din sfera activitatii de turism a Grupului Eurolines a crescut semnificativ cu 111%, fata de primele opt luni ale anului trecut.
Per total, Grupul Eurolines a inregistrat in perioada amintita o cifra de afaceri de aproximativ 180 mil. RON, fata de 120 mil. RON inregistrate in primele opt luni din 2011.
65% din cifra de afaceri a Grupului o reprezinta activitatea companiei Touring Europabus Romania, compania care detine retelele de agentii de turism Eurolines si TUI TravelCenter.
Cresteri importante au inregistrat si alte companii din cadrul Grupului. Printre acestea se numara Nova Travel care a inregistrat in perioada ianuarie – august 2012 o crestere de 70% fata de aceeasi perioada a anului trecut si compania Touring Rent Auto, care opereaza pe piata romaneasca sub brandul Payless, si care a inregistrat o crestere de 33% in primele opt luni ale lui 2012, fata de perioada ianuarie-august 2011.

Source: InfoTravelRomania