THR Marea Neagra a inregistrat o scadere a profitului pe primele noua luni ale lui 2005

Fosta companie Eforie, actualmente Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagra, THR, a inregistrat in primele noua luni ale acestui an o scadere a profitului cu aproximativ 2 milioane de lei de la 9 milioane de lei inregistrate in aceeasi perioada a anului trecut. Potrivit declaratiilor reprezentantilor companiei, in 2004 profitul a fost determinat si de vanzarea de active ale societatii.

In primele trei semestre ale acestui an THR Marea Neagra a inregistrat o cifra de afaceri de 37 milioane de lei, in crestere fata de aceeasi perioada a anului trecut cand cifra de afaceri a fost de 36,2 milioane de lei iar venitul de exploatare a fost in 2005 de 1,31 milioane de lei fata de 8,09 milioane de lei in 2004. Tot in primele trei semestre ale acestui an, THR a inregistrat venituri totale de 39,1 milioane de lei in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut cand s-au inregistrat venituri totale de 45,5 milioane de lei.

Reprezentantii THR Marea Neagra au declarat ca scaderea s-a produs pe fondul unui sezon mai slab decat cel preconizat pentru litoralul romanesc in 2005, cauza principala fiind inundatiile.
Source: Ziarul Financiar