Swiss Air estimeaza o cifra de afaceri de 5 milioane EUR pentru 2005

Compania elvetiana de transport aerian, Swiss International Air Lines, estimeaza o cifra de afaceri de 5 milioane EUR pentru 2005, in crestere cu 10% fata de anul precedent, in principal datorita reintroducerii serviciului de catering si a imbunatatirii calitatii serviciilor, precizeaza Andreea Brezean, country sales manager pentru Romania si Republica Moldova.

Swiss Air a fost unul dintre primii operatori care au introdus serviciile electronice pe piata romaneasca, in prezent acest serviciu contribuind cu 15% la totalul vanzarilor.

Pasagerii Swiss Air sunt reprezentati fie de oameni de afaceri elvetieni, fie de turisti romani care tranziteaza aeroportul din Zurich. In prezent compania opereaza un zbor zilnic Bucuresti-Zurich si retur dar intentioneaza sa se dezvolte si in afara Bucurestiului.

In cursul acestui an Swiss International Air Lines a fost preluata de compania germana Lufthansa, in prezent fiind in curs de stabilire a sinergiilor in vederea stabilirii destinatiilor, tarifelor si programului de fidelitate la nivel international si local.
Source: Ziarul Financiar