In 2006 Best Western intentioneaza sa opereze peste zece hoteluri in Romania

Lantul hotelier Best Western are in prezent sapte hoteluri operate sub contract de franciza in Romania iar in 2006 intentioneaza sa detina peste zece hoteluri afiliate. Orasele vizate pentru amplasarea urmatoarelor locatii Best Western sunt Brasov, Iasi si Sibiu.

Malin Malineanu, development coordinator al Best Western, a declarat ca lantul hotelier se va decide daca va afilia un hotel din localitatea Moldova Noua, judetul Caras Severin, in urma primirii unei cereri de afiliere interesante, acesta putand fi al doilea hotel sub franciza Best Western situat intr-o localitate cu un numar mic de locuitori, dupa Best Western Bucovina – Club de Munte, din Gura Humorului, judetul Suceava.

Criteriile de afiliere impuse de lantul hotelier international Best Western prevad un numar minim de 40 de camere pentru fiecare hotel, standard de 3 stele si plata unei taxe de afiliere in valoare de 15.000-20.000 EUR, precum si a unei taxe lunare de 15-18 EUR per camera. Contractul se incheie pe o perioada de doi ani, dupa care se reinnoieste anual.
Source: Ziarul Financiar