Strategic Hotels & Resorts va efectua investitii cuprinse intre 500 si 750 milioane USD

Laurence Geller, directorul companiei Strategic Hotels & Resorts, care investeste in hoteluri de lux, a declarat ca in urmatorii 3 ani compania intentioneaza sa efectueze noi investitii de capital cuprinse intre 500 si 750 milioane USD, deoarece se concentreaza pe extindere si modernizare, nu pe noi achizitii. Trustul se concentreaza pe modernizarea proprietatilor pe care le detine prin complementarea cu spatii de retail sau de intalniri, cu centre de ingrijire si restaurante.

Directorul companiei a declarat ca viitoarele achizitii ale Strategic Hotels s-ar putea concentra pe Europa Centrala si de Vest, Budapesta fiind considerata o piata atractiva.

Strategic Hotels este un trust de investitii imobiliare care detine 20 de hoteluri si resorturi de lux, printre care Marriott Paris, hotelul Ritz-Carlton Half Moon Bay si Four Seasons Hotel din Washington.

Laurence Geller a declarat ca in acest an compania a alocat 100 milioane USD pentru proiecte care includ si crearea de camere pentru vin, care pot genera venituri anuale de 750.000 USD.

Totodata, a precizat ca trustul intentioneaza sa vanda hotelul Marriott Lincolnshire, situat la nord de Chicago, in urmatorii 2 ani. De asemenea, hotelurile Hyatt Regency si La Jolla, din apropiere de San Diego nu sunt considerate corespunzatoare portofoliului Strategic Hotels pe termen lung.
Source: Wall-Street