Cel mai luxos apartament din cadrul unul hotel costa 37.200 USD pe noapte

In topul celor mai scumpe camere de hotel, primul loc este ocupat de hotelul Martinez de la Cannes, unde apartamentul Penthouse Suite care detine 4 dormitoare, o terasa privata cu jacuzzi si vedere la Marea Mediterana costa 37.200 USD pe noapte.

Al doilea loc este ocupat de President Wilson Hotel din Geneva, Elvetia, unde apartamentul Royal Penthouse, care ocupa un intreg etaj, costa 35.000 USD pe noapte. Accesul se face cu ajutorul unui lift privat, toate geamurile si ferestrele sunt antiglont, detine 4 dormitoare, toate cu vedere la Lacul Geneva, 5 bai, jacuzzi, dressing room, birou si este decorat cu marmura alba si podele din lemn masiv. Sufrageria este dotata cu mese de biliard, o biblioteca si un cocktail lounge dar si cu o masa din mahon pentru 26 de persoane.

Al treilea loc este ocupat de Grand Resort Lagonissi din Atena, unde apartamentul The Royal Villa costa 34.088 USD pe noapte. Apartamentul are o suprafata de 410 mp si detine 3 dormitoare, piscina acoperita si una descoperita, sala de gimnastica, un living spatios, camera de masaj si bucatarie complet echipata. Livingul este echipat cu televiziune prin satelit, play station, DVS si CD playere, laptop, fax, imprimanta si video telefon. Capacitatea maxima este de 6 persoane.

La Hotel Cala di Volpe de pe Coasta de Smarald, Italia, apartamentul Presidential Suite este situat in turnul hotelului, are doua niveluri, 3 dormitoare, 3 bai si 2 livinguri si costa 27.277 USD pe noapte. Apartamentul mai detine o piscina cu apa sarata in aer liber, propriul foisor si solar.

La Atlantis Hotel din Paradise Island, Bahamas, apartamentul Bridge Suite costa 25.000 USD si detine 10 camere, living dotat cu pian, balcon de 244 mp, dinning room dotata cu un candelabru din aur de 22 de carate. Bucataria are intrare separata pentru personalul de serviciu – majordomi, bucatari si menajere.

La Elounda Beach Hotel and Resort din Creta, cele 2 vile care compun Palace Suite costa 21.030 USD, detin iesire la mare si sunt inconjurate de gradini imense pline de iasomie. Vila principala are 4 dormitoare, 4 bai, 2 livinguri si dinning room, sala de fitness, bucatarie, 2 piscine in aer liber si gradina. Bungalowul are 1 dormitor, 1 living si 2 bai. Capacitatea maxima este de 10 persoane.

La hotelul Plaza Athenee din Paris, apartamentul Royal Suite costa 17.494 USD si detine 2 intrari private, 4 dormitoare, dinning room pentru 12 persoane si bucatarie complet echipata. Apartamentul a fost echipat cu video-monitoare pe balcon si cu sistem de scanare a amprentei digitale la ambele intrari.

La hotelul Altamer din Anguilla, Caraibe, vila African Saphire Villa costa 11.428 USD si detine 8 dormitoare, 8 bai, living, dinning room pentru 18 persoane, propria piscina cu un pod care porneste de la al doilea etaj al vilei si se opreste deasupra piscinei. Vila este dotata cu masa de biliard, o minisala de cinema, cu televizor, DVD player, video proiector, camera de joaca, sala de fitness si plaja privata ideala pentru snorkeling.

La hotelul Intercontinental din Hong Kong, apartamentul Presidential Suite costa 11.183 USD, are 650 mp si este unul dintre cele mai mare apartamente din Hong Kong. Detine 5 dormitoare, living si terasa de 232 mp cu piscina, camera de studiu, bucatarie si roomservice 24 de ore din 24.

La hotelul Burj Al Arab din Dubai, apartamentul Royal Suite costa 10.900 USD, are doua nivele si este dotat cu ascensor propriu. Apartamentul include sala de cinema proprie, sala de sedinte, salon, dressing room si camera cu intrare separata pentru majordom. Baia principala are un jacuzzi circular si podele de marmura.
Source: Adevarul