Star Foods investeste 2,5 milioane de euro in constructia unui depozit

Star Foods investeste 2,5 mil. euro in constructia unui depozit Compania Star Foods a inceput constructia unui depozit de produse finite la Popesti Leordeni, unde detine o fabrica de snacks-uri, investitie de 2,5 milioane de euro, a anuntat firma Epstein Architecture & Engineering, constructorul si arhitectul proiectului.

“Epstein Architecture & Engineering a trecut de curand la etapa de constructie a noului depozit de produse finite al companiei Star Foods. Pentru acest proiect, Epstein ofera servicii complete de arhitectura, inginerie si management de constructie, noul centru logistic fiind livrat la jumatatea anului 2012?, se arata intr-un comunicat al Epstein.

Lucrarile constau in extinderea spatiilor de depozitare existente deja pe terenul companiei din Popesti Leordeni, la sud de Bucuresti.

Cladirea va cuprinde o hala de depozitare pentru produse finite, aflata in legatura cu hala existenta, la care se adauga zona de expeditie si spatii birouri si vestiare, totalizand o suprafata construita de aproximativ 4.500 mp.

“Noua hala destinata depozitarii contribuie la dezvoltarea si extinderea companiei Star Foods in Romania”, a declarat Randy Tharp, managing director al Epstein Architecture & Engineering.

Epstein este o companie de arhitectura, inginerie si constructii cu sediul la Chicago, activa pe piata romaneasca de peste cinci ani, unde a dezvoltat proiecte pentru companii precum Lufkin Industries, Cameron, Emerson, WDP Development sau Petrom.

Star Foods este divizia romaneasca de snacks-uri a PepsiCo, iar unitatea de productie din Popesti Leordeni fabrica chips-urile, floricelele de porumb si alte tipuri de gustari. PepsiCo a intrat pe piata romaneasca in anul 2004 prin achizitia companiei Star Foods, prezenta in Romania din 1993.

Source: Flux Imobiliar