Romconstruct va investi 15 milioane EUR in 2007 pentru constructia de vile si hoteluri de 5 stele

Grupul de firme Romconstruct, controlat de omul de afaceri Vasile Turcu, va investi in acest an aproximativ 15 milioane EUR pentru constructia mai multor vile si hoteluri de 5 stele in Eforie Sud, Predeal, Poiana Brasov si Bucuresti.

Omul de afaceri Vasile Turcu a declarat ca au fost demarate deja lucrarile la doua vile, cu o capacitate totala de 70 camere in Eforie Sud iar in perioada urmatoare intentioneaza sa inceapa constructia a doua hoteluri, la Predeal si Poiana Brasov, care vor avea in total 40-50 camere, precum si a unui hotel de 60 camere in Bucuresti. Investitiile se vor realiza din surse proprii iar pana in prezent nu a fost negociata afilierea hotelurilor la lanturi hoteliere internationale. Finalizarea lucrarilor este prevazuta pentru anul viitor.

Investitiile vor fi realizate prin firma Romconstruct Tourism&Hotels, infiintata in acest an. Vasile Turcu detine 50% din capitalul social al firmei, diferenta reprezentand participatiile asociatilor Constantin Turcu si Constantin Anghel.

Romconstruct desfasoara activitati pe segmentul constructiilor civile si detine actiuni la mai multe firme din domeniul imobiliar, turistic, agricol si al productiei si distributiei materialelor de constructii.
Source: Adevarul