Romania: o tara sigura pentru turistii straini

Dan Matei Agathon, presedintele Federatiei patronatelor din Turism si Servicii, FPTS, a declarat ca Romania trebuie sa insiste in promovarea internationala pe faptul ca este o tara sigura in zona, pentru ca marii tur-operatori, atunci cand aleg o destinatie turistica, insista ca ea sa fie sigura.
In urma evenimentelor din Bulgaria, Romania poate deveni o destinatie favorita inclusiv pentru cetatenii israelieni, pentru ca tara noastra nu s-a confruntat cu atentate si este in continuare cea mai sigura zona cu litoral din Sud-Estul Europei, a precizat presedintele FPTS.
Agathon a mai precizat ca Asociatia Patronala Mamaia, care inlcude 60 de hoteluri din Mamaia si Eforie Nord, a devenit membru al Federatiei Patronale din Turism si Servicii in scopul promovarii litoralului romanesc, al identificarii si solutionarii problemelor cu care se confrunta turismul de litoral.
De asemenea, Nicolae Bucovala, presedintele Asociatiei Patronale Mamaia, a devenit si vicepresedinte al FPTS.
Pe viitor, FPTS intentioneaza sa organizeze o intalnire cu toate autoritatile si cu toti factorii de decizie pentru a pune laolalta expertiza investitorilor si a specialistilor in scopul revitalizarii litoralului romanesc.

Source: Amos News