Radisson SAS tinteste pozitia de lider pe piata de 5 stele, din capitala

Tjorborn Bodin, managerul general al hotelului Radisson SAS, care se va deschide in luna aprilie, a declarat ca principalul sau obiectiv este de a pozitiona unitatea ca lider al pietei hoteliere din capitala, pana in 2009.

Radisson SAS va avea o capacitate de 424 de camere si va face parte dintr-un complex care va include apart-hotelurile Centre Ville, un bazin de inot, cazinouri, patru restaurante, un bar si magazine, valoarea intregului proiect ridicandu-se la circa 65 milioane EUR.

Tjorborn Bodin a mai precizat, totodata, ca hotelul va practica cele mai mari preturi pe segmentul de 5 stele, si ca mizeaza pe un grad de ocupare de peste 70%, circa 80% din clienti fiind asigurati de traficul de business.

Hotelul Radisson SAS va deveni, in momentul inaugurarii, cel mai mare hotel de pe segmentul de 5 stele si va avea un numar total de circa 430 de angajati, dintre care 11 expati, provenind din tari precum Danemarca, Suedia, Cehia, Bulgaria sau Franta.

Brand-ul Radisson apartine grupului american Carlson Hotels Worldwide, care mai opereaza marcile Country Inn, Missoni, Park Inn sau Regent. In afara hotelului de pe Calea Victoriei, un alt hotel Radisson este anuntat pentru Poiana Brasov.

Source: Ziarul Financiar