Radisson SAS devine Radisson Blu

Hotelurile Radisson SAS vor trece printr-un proces de rebranding, care presupune schimbarea denumirii in Radisson Blu. Prima unitate sub brandul Radisson Blu a fost inaugurata la Zurich.

Thorsten Kirschke, Senior Vice President si COO al Radisson Blu, a explicat ca trecerea de la SAS la Blu va urmari o evolutie graduala de-a lungul anului 2010. In prezent, compania opereaza sau are in dezvoltare peste 200 de hoteluri, iar schimbarea denumirii a fost gandita astfel incat sa evite orice intrerupere inutila a activitatii, obtinand in acelasi timp un impact maxim, a precizat Kirschke.

Noua denumire – Blu – a fost aleasa in urma unui amplu studiu de piata menit sa identifice cel mai potrivit element de identitate vizuala care sa inlocuiasca elementul grafic reprezentat de caseta albastra cu insemnele SAS.

In Romania, grupul Rezidor detine cel mai mare hotel din reteaua Radisson SAS din Europa de Est. Radisson SAS Bucuresti a fost inaugurat in luna septembrie 2008 si este cel mai mare hotel de 5 stele din Romania.

Radisson SAS s-a infiintat in 1994, cand SAS International Hotels a incheiat un parteneriat cu brandul Radisson in Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Source: Bizcity