RAAPPS va relua licitatia pentru hotelul Triumf din Bucuresti

Secretariatul General al Guvernului a aprobat vanzarea prin licitatie publica a primei transe de imobile administrate de RAAPPS, incluzand hotelul Triumf si clubul Floreasca din Bucuresti dar si mai multe vile si complexuri turistice din zona montana si litoral.

Pe lista primelor imobile care vor fi scoase la vanzare prin licitatie se afla hotelul Triumf care detine 98 camere si un teren de 14.987 mp, clubul Floreasca care detine un teren de 15.276 mp, complexul turistic Dunarea si terenul aferent de 6.808 mp din statiunea Neptun-Olimp, hotelul Dacia cu terenul de 7.990 mp din Neptun-Olimp, complexul balnear Bradul din judetul Covasna care cuprinde un hotel de 85 camere si un teren de 22.798 mp, vila Predeal cu un teren de 240 mp, minihotelul Covasna cu un teren de 482 mp, vila 19 Alunis din Cumpatu Sinaia cu un teren de 1.982 mp, cabana Ranca din orasul Novaci, judetul Gorj cu un teren de 1.067 mp, un teren din Poiana Brasov in suprafata de 42.973 mp, ferma Bradet din judetul Suceava cu un teren de 97.992 mp, complexul-restaurant Victoria cu un teren de 2.470 mp si complexul agroindustrial Apahida cu o suprafata totala de 28.585 mp, ambele din judetul Cluj.

Regia a selectat, prin licitatie publica, zece evaluatori care vor prezenta, in termen de 15 zile, rapoarte privind imobilele ofertate. In termen de 7 zile de la primirea rapoartelor, RAAPPS va stabili preturile de oferta pentru vanzarea prin licitatie.

RAAPPS va relua licitatia pentru hotelul Triumf din Bucuresti cu acelasi pret de pornire, de 32,5 milioane EUR fara TVA, stabilit la prima licitatie din luna ianuarie, care a fost anulata din cauza numarului insuficient de oferte valabile.

Reluarea procedurilor de vanzare a hotelului Triumf a fost aprobata de Consiliul de Administratie al RAAPPS iar anuntul de organizare a licitatiei va fi publicat in perioada urmatoare.
Source: Adevarul