Proprietarii Sheraton Bucuresti au achizitionat un teren in apropierea hotelului si vor sa construiasca intre 60 si 100 de camere

Directorul general Sheraton Bucuresti, Daniel Ben-Yehuda a declarat ca proprietarii au achizitionat un teren de 1.000 mp situat in vecinatatea hotelului pe care vrea sa construiasca un centru SPA, a sala de conferinte de mari dimensiuni si un numar suplimentar de 60 pana la 100 de camere. Planurile de dezvoltare se vor intinde pe perioada urmatorilor 3 ani, iar investitia va fi substantiala, a precizat sefu Sheraton Bucuresti.
In prezent, hotelul Sheraton Bucuresti are 270 de camere, dintre care 27 de apartamente executive si un apartament prezidential.
Unitatea hoteliera a fost renovata dupa o investite de 7 mil. EUR, iar pentru anii urmatori mai sunt vizate investitii in dezvoltarea pe partea proiectelor digitale, potrivit oficialilor companiei, care precizeaza ca va fi digitalizat complet accesul in camerele de hotel, care se va realiza prin intermediul telefoanelor de tip smartphone.
In 2015, compania care administreaza hotelul a inregistrat o cifra de afaceri de 28 mil. RON, fata de 37 mil. RON in anul anterior. Pentru acest an se estimeaza o cifra de afaceri de 10 mil. EUR.

Source: Ziarul Financiar