Prezenta la ITB Berlin, ANT urmareste crearea de noi parteneriate cu companiile germane

In perioda 9 – 12 martie are loc la Berlin a 50-a editie a celui mai mare targ de turism din lume, ITB Berlin. Romania este prezenta la ITB Berlin cu stand national inca din anul 1970, iar in acest an suprafata standului Romaniei este de circa 400 mp.
Autoritatea Nationala pentru Turism, ANT, si-a propus, prin participarea la ITB Berlin, sa stabileasca noi parteneriate cu companiile germane, inclusiv infiintarea de zboruri charter, dar si proiecte comune de B2B cu MesseStuttgart pentru promovarea Romaniei ca destinatie turistica.
„Pe parcursul targului, Romania va puncta intalniri importante cu reprezentanti ai autoritatilor de resort, dar si cu cei ai marilor companii din turism germane – TUI, Neckermann, DER Tour plus intalniri cu reprezentantii media din Germania. Un moment important este intalnirea cu reprezentantii de la MesseStuttgart care prospecteaza impreuna cu Romania, prin ANT, demararea unui proiect pilot de B2B. De asemenea, vom discuta cu o companie aeriana din Germania care prospecteaza introducerea unor noi curse aeriene intre Germania, Elvetia si Romania, dar care nu exclude posibilitatea introducerii a 1-2 doua zboruri charter pe Romania”, a precizat presedintele ANT, Anca Pavel-Nedea.

Source: Agerpres