Hotelul Bicaz din Mamaia va fi primul hotel tematic de pe litoralul romanesc, inspirat de „Piratii din Caraibe”

Hotelul Bicaz din statiunea Mamaia, va deveni, din luna mai a acestui an, prima structura de cazare tematica de pe litoral. Atat amenajarile interioare, cat si costumele angajatilor vor duce cu gandul la filmul „Piratii din Caraibe”.
Fiecare camera va avea un tablou mare cu aceasta tematica, iar hotelul se va numi „Pirates Resort Bicaz”, denumire care apare deja pe pliantele de promovare. Dupa cativa ani, „Bicaz” va disparea din denumirea hotelului.
Fratii Dan si Catalin Alexandrescu si-au vandut in vara anului trecut, cu 8 mil. EUR, afacerea de condimente si  ingrediente pentru prajituri Alex & Comp catre Fuchs si Dr. Oetker, iar o parte din bani i-au investit in turism, cumparand, cu 5 mil. EUR, hotelul Bicaz din statiunea Mamaia. In renovare si decorare, proprietarii au mai investiti inca 1 mil. EUR.
Unitatea va functiona in acest an in regim de demipensiune si pensiune completa, iar de anul viitor va vinde si pachete all inclusive.
Hotelul, care va fi deschis de la 1 mai, este reclasificat de la 2 la 3 stele si va avea 158 de camere si 8 apartamente, cu o capacitate de 300 de locuri.

Source: Profit