Predeal Comfort Suites este scos la vanzare pentru 8 milioane EUR

Singurul hotel de 5 stele dintr-o statiune montana din Romania, hotelul Predeal Comfort Suites, a fost scos la vanzare pentru aproximativ 8 milioane EUR.

Proprietarul hotelului, Hussein Awdi, a declarat ca motivul vanzarii il reprezinta fluctuatia de personal, care se angajeaza in cadrul hotelului pentru a capata experienta si, dupa cateva luni, pleaca sa lucreze in strainatate.

Predeal Comfort Suites a fost construit in urma cu 2 ani, are o suprafata construita de 3.200 mp si detine 20 de camere, dintre care 4 apartamente matrimoniale cu o suprafata de 125 mp, doua sali de conferinte cu 100, respectiv 20 de locuri si un restaurant libanez. De asemenea, hotelul detine in jur un teren de 2.800 mp.

Hussein Awdi a declarat ca, daca va vinde hotelul, va investi banii obtinuti in real estate si in terenuri.

Hussein Awdi mai detine doua hoteluri in Bucuresti si o serie de spatii comerciale, pe care le-a inchiriat mai multor companii.

In Romania, in prezent, exista doar 14 hoteluri de 5 stele. In Bucuresti sunt 7 unitati – Marriott Grand Hotel, Athenee Palace Hilton, InterContinental, Crowne Plaza, Howard Johnson Grand Plaza Hotel, Casa Capsa si Carol Parc Hotel, pe litoral exista 4 unitati – Rex, Mamaia, Palm Beach si Saturn iar in restul tarii mai sunt 3 hoteluri de 5 stele – Opera Plaza din Cluj, Aro Palace din Brasov si Predeal Comfort Suites din Predeal.

Source: Business Standard