Perla Majestic va deschide un restaurant si o crama in complexul hotelier Perla din Mamaia

La inceputul lunii octombrie, actionarii Perla Majestic au hotarat contractarea unui imprumut de 2,5 milioane EUR de la Piraeus Bank, destinat finantarii construirii a 5 blocuri de apartamente de vacanta in Navodari, creditul urmand sa fie garantat prin instituirea ipotecii de rang I asupra hotelului si restaurantului Perla si a terenului aferent acestora si prin cesionarea, in favoarea Piraeus Bank, a contractelor de vanzare cumparare asupra apartamentelor care vor fi construite in orasul Navodari, precum si prin emiterea unui numar de 3 bilete la ordin in alb, avalizate de catre actionari.

Compania hoteliera Perla Majestic a anuntat ca actionarii societatii vor discuta la adunarea generala extraordinara a actionarilor, convocata pentru data de 18 decembrie, suplimentarea, cu 1,5 milioane EUR, a creditului de investitii contractat de la Piraeus Bank si deschiderea unui restaurant si a unei crame in complexul hotelier Perla din Mamaia.

In urma licitatiei organizate in acest an de Directia Apelor Dobrogea Litoral, DADL, societatea Perla Majestic a castigat dreptul de inchiriere si administrare asupra a 2 sectoare de plaja din Mamaia, realizand investitii in valoare de aproximativ 1,45 milioane RON pentru igienizarea si utilarea sectoarelor de plaja inchiriate, potrivit datelor DADL.

Perla Majestic detine un capital social in valoare de 9,5 milioane RON, detinut in proportie de 93,66% de Spring Time Holding. In 2005, Perla Majestic a obtinut o cifra de afaceri de 12,26 milioane RON si un profit net de 1,64 milioane RON.
Source: Wall-Street