Asociatii Neptun Olimp vor hotari modificarea portofoliului societatii

Monitorul oficial a anuntat ca actionarii societatii hoteliere Neptun Olimp vor lua in discutie aprobarea vanzarii mai multor active si terenuri ale societatii, vanzarea participatiilor societatii la Construct Estival si Intensiv Estival si infiintarea unei societati mixte.

In cadrul Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor Neptun Olimp, programata pentru data de 21 decembrie 2006, se va discuta aprobarea vanzarii, prin negociere directa, a centralei termice Oltenia, a vanzarii suprafetelor de teren care reprezinta obiectele contractului de asociere in participatiune incheiat intre Neptun Olimp si Oltenia Estival 2002. Totodata se va discuta vanzarea suprafetei de teren aferenta complexului Astoria din Eforie Nord, catre societatea Ana Group, precum si vanzarea, prin negociere directa, a activelor care fac obiectul contractelor de asociere in participatiune incheiate intre Neptun Olimp si Ana Hotels. De asemenea, se va lua in discutie vanzarea pachetelor de actiuni detinute de Neptun Olimp la societatile mixte Intensiv Estival si Construct Estival, catre actionarii semnificativi ai celor doua societati si infiintarea unei societati mixte, pe o suprafata de teren limitrofa restaurantului Marea Neagra care face parte din patrimoniul Neptun Olimp.

Societatea hoteliera Neptun Olimp dispune de un capital social de 7,33 milioane RON iar actionarii societatii sunt Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului cu 52,22%, SIF Transilvania cu 41,18%, alti actionari cu 6,60%.

Anul trecut societatea a inregistrat o cifra de afaceri de 1,22 milioane RON si un profit net de 250.159 RON.
Source: Wall-Street