Pensionarii austrieci vor veni in Sibiu in toamna acestui an si vor cheltui circa 500.000 EUR

In aceasta toamana, o asociatie de pensionari din Austria va trimite in Romania, aproape 2.500 de membri, care se vor reuni la Sibiu pentru un program de 7 nopti, care include vizite la mai multe obiective turistice din Ardeal. Se estimeaza ca pensionarii austrieci vor lasa in Romania circa 500.000 EUR.
„Seniorenreisen”, firma de turism a asociatiei austriece de pensionari „Pensionistenverband Österreich” organizeaza in fiecare an doua mari evenimente, in primavara si in toamna. La aceste intalniri participa mii de pensionari care se bucura de programul turistic, dar si de intalnirea dintre membri, in cadrul unui eveniment comun organizat pe parcursul programului turistic, a declarat Simion Giurca, directorul Biroului National de Promovare Turistica a Romaniei in Austria.
Simion Giurca a declarat ca pensionarii vin pentru un program de 7 nopti, cu pensiune completa, care include tururi ale oraselor Brasov, Sibiu, Sighisoara si Alba Iulia si vizite la Castelul Bran si la bisericile fortificate din Hosman, Calnic si Biertan, muzeul icoanelor pe sticla din Sibiel si statiunea Paltinis.

Source: Profit