Pe litoral doar cateva hoteluri au oferte pentru revelion

Cristian Barhalescu, seful unei agentii de turism, a declarat ca doar cateva hoteluri de pe litoralul romanesc au oferte pentru revelion, principala problema intalnita la celelate unitati de pe litoral, precum si la Cazinoul din Constanta fiind lipsa agentului termic.

Trei zile de cazare la hotel Iaki din Mamaia, in intervalul 30 decembrie 2006 – 2 ianuarie 2007 costa 1.025 RON de persoana si include demipensiune, masa de revelion cu program artistic, o sampanie la sosire, acces si masaj gratuit la SPA-center. De asemenea exista si o oferta in care cinci nopti de cazare costa 1.401 RON de persoana, o noapte fiind gratuita iar copiii pana la 4 ani beneficiaza de reduceri.

Trei zile de cazare la hotel Parc costa 170 EUR de persoana si include trei mese pe zi, inclusiv noaptea de revelion.

Pana in prezent hotelul Flora si hotelul Mamaia, nu dispun de oferte pentru revelion.

La hotel President din Mangalia, trei zile de cazare intr-o camera dubla standard costa 1.563 RON iar patru zile de cazare costa 1.968 RON si includ printre altele, cina festiva de revelion si seara de Carnaval. Copiii pana la 3 ani au gratuitate la cazare.

In centrul statiunii Venus, a fost deschis in acest an hotelul Afrodita, fostul hotel Silvia, si ofera de Craciun doua pachete de oferte, cu demipensiune sau pensiune completa, la pretul de 230 EUR sau 245 EUR. Pachetele de revelion includ cinci nopti de cazare la un tarif de 380 EUR, in regim de demipensiune, sau pensiune completa, pentru 410 EUR. Copiii sub 2 ani au gratuitate la toate serviciile iar cei de pana la 12 ani au o reducere de 50% din pretul total al pachetului.

Hotelul Europa din Eforie Nord ofera clientilor inclusiv apartamente de doua persoane la un pret de 2.072 RON pentru trei zile sau 2.318 RON pentru patru zile. Pachetele de sarbatori includ cina festiva de revelion si doua cine speciale-seara Orientala, cu meniu bufet traditional specific oriental si seara Romaneasca, cu meniu traditional romanesc, taraf de muzica populara, iar la pachetul de patru seri se mai adauga inca o cina speciala cu specific hawaian, concurs de dans si tombola.
Source: Evenimentul Zilei