Pe 14 iulie in judetul Dambovita a fost deschis primul parc de aventuri din Romania

Primul parc de aventuri din Romania, Aventura Parc, a fost deschis pe 14 iulie la 15 km de Bucuresti, in padurea Lucianca, comuna Butimanu, judetul Dambovita.

Parcul cuprinde Satul indienilor, Castelul veveritei si Parcursul de initiere rutiera cu masinute pentru copii cu varste cuprinse intre 2 si 6 ani si Complexul de joaca – Aventura in natura si Castelele gonflabile pentru copii cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani. De asemenea persoanele de toate varstele pot vizita Labirintul padurii, isi pot imbunatati conditia fizica in Parcursul de sanatate prin padure cu probe si obstacole si testa agilitatea pe parcursul de Escalada in copaci pentru adulti si adolescenti pe platforme amenajate la inaltime cu tiroliene, pasarele si poduri.

Parcul ofera posibilitatea organizarii unor activitati tematice, cum ar fi cursuri de botanica, de gradinarit si de initiere rutiera pentru grupuri organizate de scolari si prescolari, aniversari pentru copii si activitati de team-building pentru companii.

Parcul este deschis intre orele 09.00 – 19.00, cu exceptia zilei de luni iar pretul unui bilet de intrare este de 25 RON pentru adulti si de 20 RON pentru copii iar copii sub 5 ani beneficiaza de intrare gratuita.
Source: comunicate de presa