Paralela 45 estimeaza o crestere cu 20% a cifrei de afaceri pentru sezonul 2017

Agentia de turism Paralela 45 estimeaza o crestere de 20% a vanzarilor pentru sezonul 2017, in conditiile in care cererea pentru vacante cu un buget de peste 1.000 EUR per familie este cu o treime mai mare fata de anul trecut, majoritatea fiind cumparate in perioada de early booking.
Totodata, vanzarile de pachete all inclusive la hoteluri de 5 stele au crescut cu 15%, iar cele mai multe destinatii pentru care au fost cumparate vacante la acest buget sunt Spania, Grecia, Antalya, Romania, Bulgaria si Croatia.
Peste 25% dintre rezervari se fac online, cu plata online, inclusiv prin intermediul sistemului de rate. Un client din sase prefera plata in rate a vacantei, in timp ce 60% platesc cash.
Cele mai cautate destinatii pe curse charter in aceasta vara sunt Grecia, cu o crestere de 23%, Spania cu 20%, Turcia cu 18% si Portugalia cu 10%, urmate indeaproape de Croatia si Italia.
Dintre destinatiile cu transport propriu, cele mai cautate sunt Romania, Bulgaria, Grecia cu Coasta Ionica, Riviera Olimpului si insulele din Marea Egee, Albania si Muntenegru.

Source: Profit