Paralela 45 a achizitionat hotelul Stil din Bucuresti

Agentia de turism Paralela 45 a intrat pe piata hoteliera din Bucuresti prin achizitia hotelului Stil, in cadrul unei tranzactiei de 3 milioane EUR, finantata in proportii egale prin fonduri proprii si prin surse externe.

Hotelul este situat in nordul capitalei, este clasificat la 4 stele si detine 30 de camere iar investitiile pentru reconditionarea hotelului se vor ridica la cateva sute de mii de euro.

Alin Burcea, directorul general al agentiei Paralela 45, intentioneaza sa afilieze unitatea fie la Small Leading Hotels of the World, una dintre cele mai exclusiviste retele de hoteluri de lux din lume, fie la lantul Best Western, cu care poarta deja negocieri.

De asemenea, Paralela 45 va mai deschide un hotel de 32 de camere in Snagov, in luna aprilie 2009, in cadrul unei investitii de 2 milioane EUR.

In statiunea Predeal, Paralela 45 intentioneaza sa achizitioneze un teren de 10.000 mp, unde va investi aproximativ 6 milioane EUR pentru dezvoltarea unui proiect care va cuprinde o unitate hoteliera, sali de conferinta si locuri de agrement.

Proiectele vor fi realizate prin intermediul firmei de constructii Paralela 45 Invest, detinuta tot de omul de afaceri Alin Burcea.

In acest an Paralela 45 a deschis pe litoralul romanesc, hotelul Residence in care a investit 2 milioane EUR.

Pentru 2007, Alin Burcea estimeaza ca Paralela 45 va inregistra o cifra de afaceri de 35 milioane EUR.

Source: Adevarul

EN RO