Pana in 2011 George Copos va investi 200 milioane EUR in proiecte imobiliare

Omul de afaceri George Copos a declarat ca intentioneaza sa dezvolte pana in 2011 prin intermediul companiilor Ana Holding si Ana Hotels, proiecte imobiliare in valoare de 200 milioane EUR pe o suprafata totala de 180.000 mp.

Primul proiect lansat din cadrul investitiilor imobiliare este Ana Offices, o cladire de birouri de 5.000 mp, care valoreaza 5 milioane EUR, disponibila din luna aprilie.

Cartierul rezidential Belvedere, situat in nordul Bucurestiului, este cel mai mare proiect al grupului si necesita o investitie de aproximativ 100 milioane EUR. Cartierul se intinde pe o suprafata totala de 98.000 mp si va cuprinde 500 de apartamente de lux. 10% din buget este alocat pentru dezvoltarea infrastructurii pentru acest proiect.

George Copos va mai investi 50 milioane EUR in contruirea a 2 aparthoteluri care vor avea 100 apartamente si vor fi localizate langa hotelurile Hilton si Crowne Plaza. Saptamana trecuta a fost inaintata Consiliului General al Primariei Bucuresti propunerea pentru Hilton Apart Hotel.
Source: Smart Financial