In apropierea hotelului Caro va fi construit un centru de afaceri

Proprietarul hotelului Caro din Bucuresti, Ion Lazar, intentioneaza sa construiasca in imediata apropiere a spatiilor de cazare un centru de afaceri cu 11 etaje, compania fiind in discutii cu mai multe societati pentru incheierea unui parteneriat pentru realizarea proiectului.

Investitia se va ridica la 45 milioane EUR, va avea 60.000 mp si va fi ridicata in locul unor constructii mai vechi din curtea hotelului Caro. Ion Lazar a declarat ca lucrarile vor fi demarate cel mai probabil anul viitor iar spatiul va fi destinat birourilor, restaurantelor si magazinelor.

In curand compania va finaliza lucrarile la un centru de conferinte care detine 12 sali si include si un Grand Ballroom de 550 de locuri, al doilea spatiu de acest gen ca marime din Bucuresti, in care a investit 4,5 milioane EUR si care se desfasoara pe o suprafata de aproximativ 3.500 mp.

Totodata, in acest an va fi inaugurat un corp de cladire cu 58 camere clasificate la 4 stele iar in toamna vor fi demarate lucrarile unui centru spa cu piscina care va presupune o investitie de 1,5 milioane EUR.

Pentru acest an hotelul Caro, clasificat la 3 stele, estimeaza o cifra de afaceri de 5,5 milioane EUR, in crestere cu aproximativ 20% fata de 2006. Unitatea a fost deschisa in 1994 pe structura fostei Fabrici de Glucoza iar in 2006 a inregistrat un grad de ocupare mediu de aproximativ 65%.

Source: Curierul National