Orbis Hotel Group a semnat acordul de vanzare a Sofitel Budapest Chain Bridge pentru 75 mil. EUR

Operatorul hotelier Orbis Hotel Group a semnat acordul de vanzare a Sofitel Budapest Chain Bridge cu Starwood Capital Group pentru 75 mil. EUR si a stabilit termenii pentru management.
Hotelul de lux din Budapesta, care va fi supus unui plan de extindere si renovare, va continua sa functioneze sub brandul Sofitel, marca a Orbis, in cadrul unui acord de management pe termen lung, incheiat pentru o perioada initiala de 30 de ani.
„In conformitate cu strategia de portofoliu a Orbis Hotel Group, scopul tranzactiei de vanzare si management al Sofitel Budapest Chain Bridge este acela de a obtine finantare pentru a continua dezvoltarea in regiune si a maximiza rentabilitatea capitalului investit, consolidand cresterea noastra durabila”, a declarat Gilles Clavie, Presedinte si CEO al Orbis Hotel Group.
Orbis detine peste 120 hoteluri si este singurul licentiator pentru toate brandurile Accor in 16 tari: Bosnia si Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia si Slovenia. Grupul are in total 20.000 camere.

Source: Profit

EN RO