Oficiul de Cadastru din Bucuresti va fi inchis pentru trei saptamani

Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Bucuresti primeste cererile pentru inscrierea dreptului de proprietate asupra imobilelor in cartea funciara pana la data de 23 decembrie, urmand ca activitatea sa fie reluata pe 16 ianuarie 2012, informeaza Mediafax.

La Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Bucuresti va fi implementat sistemul informatic e-terra care acum functioneaza in restul judetelor din tara. Bucurestiul va fi integrat in acest sistem in perioada decembrie 2011-ianuarie 2012.

Astfel, cererile pentru prima intabulare a imobilelor vor fi primite pana la data de 19 decembrie, iar cele pentru inscrierea dreptului de proprietate (tranzactii) pana la data de 23 decembrie 2011”, se arata intr-un comunicat al Agentiei Nationale de Cadastru si Proprietate Imobiliara.

Oficiul isi va relua activitatea normala pe data de 16 ianuarie 2012, toate lucrarile urmand sa fie solutionate pana pe data de 30 decembrie, iar eliberarea acestora sa se faca la termenul stabilit pentru fiecare lucrare in parte, in functie de tipul serviciului si tariful achitat (urgenta sau normal).

Source: Flux Imobiliar