Michele Meoni este noul presedinte al clubului Skal Romania

Membrii clubului Skal Romania au ales un nou board executiv, in functia de presedinte fiind desemnat Michele Meoni – CEO Continental Hotels, iar functia de vicepresedinte a fost ocupata de Sonia Nastase – director general Hotel Howard Johnson Grand Plaza.

Timp de 8 ani, pozitia de presedinte Skal Romania a fost ocupata de Antoni Kuhnen care este membru fondator. Pentru contributia adusa la dezvoltarea Skal Romania, Antoni Kuhnen a fost declarat presedinte de onoare al clubului.

In functia de secretar general a fost numita Otilia Demian – director vanzari Continental Hotels, trezorier a fost ales Mihai Rajnita – secretar general Federatia Industriei Hoteliere din Romania, responsabilul de comunicare&PR va fi Nicoleta Marin Paraschiv – director national Accounts Global Cynergies, iar functia de responsabil relatii internationale & business affairs va fi ocupata de Javier Garcia del Valle – vice presedinte HappyTour.  Responsabil proiecte speciale a fost numit Lucian Boronea – director general Accent Travel & Events.

Boardul de conducere Skal Romania se schimba prin alegeri libere o data la 2 ani.

La 10 ani de existenta in Romania, obiectivul Skal Romania este infiintarea de noi filiale regionale in orasele Sibiu, Oradea, Brasov, Targu-Mures, Constanta si Suceava.

Skal Romania este o organizatie care reuneste toate sectoarele din industria turistica hoteluri, tour operatori, transportatori, organizatori evenimente, precum si alte servicii conexe din domeniul ospitalitatii.

In prezent, clubul Skal Romania numara 76 de membri, 14 dintre acestia fiind membri fondatori.

Source: Daily Business