Londra pe ultimul loc in topul celor mai bune orase pentru camerele de hotel

Conform unui studiu realizat de site-ul de meta-cautare Trivago asupra parerilor despre hoteluri din peste 140 de locuri de cazare arata ca hotelurile din Londra se situeaza pe ultimul loc dintr-o lista de 100 de orase ce au cel putin 135 de hoteluri. Aceasta nu include nominalizarile site-ului TripAdvisor.
Primul loc in top este ocupat de orasul german Dresda a carui hoteluri au primit cele mai mari evaluari si comentarii pozitive de la vizitatori.
O purtatoare de cuvant de la Trivago a precizat ca hotelurile de la Londra au primit comentarii referitoare la preturile exagerate din minibaruri, iar serviciul de mic dejun este scump si dezamagitor, in timp ce hotelurile din Dresda au fost laudate pentru micul lor dejun delicios si bine apreciat.
Aceasta a mai declarat ca hotelurile din Londra au fost criticate de asemenea pentru supra aglomerare la micul dejun, cozi lungi la cazare, incapacitate de a face fata unor grupuri mari de persoane, camere mici si fara vedere.
Site-ul a facut un clasament al destinatiilor in functie de reputatia hotelurilor de doua ori pe an. Motoarele de meta-cautare permit utilizatorilor sa trimita cereri la alte motoare de cautare si baze de date pentru a obtine o lista unica de rezultate si sunt populare printre consumatorii ce se confrunta cu o supraincarcare de informatii asupra unor diferite servicii concurente.
Mai jos aveti primele zece orase din top, precum si ultimele 10 locuri din top.
Cele mai bune 10 orase pentru camerele de hotel:
1. Dresda, Germania
2. Hanoi, Vietnam
3. Portland, Statele Unite
4. Tokio, Japonia
5. Santiago de Compostela, Spania
6. Gdansk, Polonia
7. Chicago, Statele Unite
8. Seattle, Statele Unite
9. Cracovia, Polonia
10. Budapesta, Ungaria
Cele mai rele 10 orase:
91. Los Angeles, Statele Unite
92. Kiev, Ucraina
93. Frankfurt, Germania
94. Panama, Panama
95. Bruxelles, Belgia
96. Amsterdam, Olanda
97. Paris, Franta
98. Copenhaga, Danemarca
99. Rio de Janeiro, Brazilia
100. Londra, Marea Britanie

Source: Business24