GTC nu mai vinde mall-urile din Piatra Neamt, Suceava si Buzau

Compania nu a ajuns la un acord cu investitorul interesat de centrele comerciale, în noiembrie 2012. Valoarea tranzacţiei era estimată la 6-7 milioane euro. GTC preconiza că din vânzarea celor trei mall-uri ar fi înregistrat o pierdere de 19 milioane euro.

Globe Trade Center (GTC) nu mai vinde mall-urile deţinute la Piatra Neamţ, Suceava şi Buzău, întrucât nu a ajuns la un acord cu investitorul cu care a anunţat în luna noiembrie anul trecut că negociază tranzacţia.“GTC şi investitorul internaţional privat au decis să anuleze tranzacţia de vânzare care viza cele trei centre comerciale din România. Cele două părţi nu au ajuns la un acord cu privire la termenii finali. GTC analizează soluţii alternative”, au declarat reprezentanţii GTC, conform Mediafax.

În noiembrie GTC a anunţat că va vinde unui investitor privat internaţional cele trei mall-uri, centre comerciale care s-au confruntat cu dificultăţi în ultimii ani din cauza scăderii vânzărilor, valoarea tranzacţiei fiind estimată la 6-7 milioane de euro.

Cititi articolul integral pe Curierul National

Source: Flux Imobiliar