Lantul international Golden Tulip s-a lansat in Bulgaria

Golden Tulip Hospitality a anuntat semnarea primului sau contract de franciza in Bulgaria, pentru hotelul Golden Tulip Varna care detine 90 camere – 58 duble standard, 19 executive, 8 single, 4 apartamente standard si 1 apartament de lux, centru de conferinte cu 3 sali de reuniuni, centru de afaceri, restaurant, lobby-bar, centru de fitness etc.

Prin afilierea acestui hotel, Golden Tulip Hospitality isi urmeaza strategia de consolidare a prezentei companiei pe piata Europei de Est. Compania intentioneaza sa ajunga in urmatorii 5 ani la 20 de hoteluri in regiunea est-europeana, a declarat Hans Kennedie, presedinte & CEO al Golden Tulip Hospitality.

Portofoliul actual al Golden Tulip in regiunea Europei de Est contine 10 hoteluri cu peste 1.300 de camere in Romania, Cehia, Bulgaria, Armenia, Croatia si Ungaria.

Golden Tulip Hospitality Group este o companie internationala cu peste 505 hoteluri si 47.000 de camere in peste 45 de tari. Golden Tulip Hospitality opereaza hoteluri in Europa, Orientul Mijlociu, Africa, regiunea Asia-Pacific si cele doua Americi.
Source: Curierul National