La Timisoara va fi construit primul hotel de 5 stele din vestul tarii

Compania multinationala Besix, cea mai importanta companie belgiana specializata in constructii si lucrari de infrastructura, intentioneaza sa inceapa constructia primului hotel de 5 stele din vestul tarii la Timisoara.

Reprezentantul companiei Besix pentru Romania, Stephan Uhoda, a discutat cu primarul Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu si posibilitatea demarii altor investitii majore in oras, printre care executarea soselei de centura si planul de investitii de la Aeroportul International Traian Vuia. Compania Besix este interesata sa se implice in proiectele majore de infrastructura pe care municipalitatea si administratia judetului Timis incearca sa le dezvolte in urmatorii ani, mai ales din perspectiva metropolizarii Timisoarei.

Besix construieste cea mai inalta cladire din lume in Emiratele Arabe Unite, detine mari santiere de constructii in Asia, Africa, in America de Nord si de Sud, imbina infrastructura de tip transport feroviar si rutier cu cea de tip turistic, realizand marile complexe hoteliere din lume. Cifra de afaceri anuala a companiei se ridica la peste 1 miliard EUR, din care 60% reprezinta investitiile din strainatate.
Source: 9AM