La Targul de Turism va fi lansat primul Leisure IBE din Romania

Cu ocazia Targului de Turism al Romaniei, care se va desfasura la Romexpo Bucuresti in perioada 15-18 octombrie, MerlinX va lansa primul Leisure IBE (Internet Booking Engine pentru vacante) din tara noastra.

Acest instrument va schimba radical procesul de vanzare al serviciilor turistice in Romania si totodata va aduce vizibilitate sporita produselor turistice romanesti in cadrul pietelor europene de profil.

Sistemul MerlinX permite realizarea unei conexiuni B2B intre turoperatori si agentiile de turism, astfel incat toate ofertele organizatorilor de vacante sa poata fi vizualizate si rezervate in timp real, de catre agentii de turism.

IBE-ul MerlinX este singura solutie integrata ce permite importul automat al ofertelor turoperatorilor romani, maghiari, austrieci sau germani direct in website-ul agentiilor de turism cu care acestia au contracte de revanzare.

Avantajul major al unui GDS este accesul la informatia corecta si imediata referitoare la pachetele de servicii turistice existente pe piata unei tari.

Daca in cazul ticketingului exista mai multe GDS-uri in Romania inca de acum 10 ani, MerlinX este primul GDS leisure, cu reprezentanta in Romania, care face conexiunea intre turoperatorii romani si agentiile de turism a declarat Andrei Petrescu, MerlinX Romania.

Source: Wall-Street