La Targul de Turism de la Romexpo au fost prezentate ofertele pentru sarbatorile de iarna

Reprezentantii agentiilor de turism prezente la Targul International de Turism de la Romexpo au declarat ca preturile practicate la hoteluri si pensiuni sunt apropiate de cele din 2005. Ofertele pentru revelion sunt mai ridicate decat cele de Craciun insa si cererea este mai mare. Totodata, turistii care isi achizitiona pachete turistice in tara sau strainatate la targ pot primi reduceri de 5% pana la 10%.

La hotel Belvedere din Predeal patru nopti de cazare intr-o camera dubla costa 1.659 RON iar un apartament costa 2.080 RON. In pachet este inclus micul dejun si bonuri valorice in valoare de 240 RON.

La hotel Orizont clasificat la 3 stele pachetul de revelion costa 1.668 RON si cuprinde trei nopti de cazare si pensiune completa.

La hotel Sinaia din statiunea Sinaia, pachetul de revelion costa 1.323 RON si cuprinde patru nopti de cazare, micul dejun si doua mese festive.

La hotel Cota 1400 pachetul de sase nopti costa 2.063 RON de persoana si include micul dejun si masa festiva de revelion.

La pensiunea Florina din Busteni clasificata la 2 margarete, pachetul de cinci nopti costa 1.296 RON si cuprinde masa festiva de revelion si bonuri valorice.

La Breaza, la clubul Lac de Verde clasificat la 3 stele, un pachet de patru nopti costa 2.407 RON si cuprinde masa de revelion, micul dejun iar turistii au acces la o serie de facilitati de petrecere a timpului liber, printre care si centrul de golf.

Agentia Butterfly Tourism ofera vacante in Cipru pentru 4 nopti la un pret cuprins intre 475 si 679 EUR.

Agentia ONT Carpati ofera un pachet turistic in Vietnam-Laos-Cambodgia la un pret de 3.255 EUR pentru 18 nopti.

Una dintre tarile cu cele mai multe oferte la targul de turism este Bulgaria unde agentia Eurotravel TGV, ofera pachete turistice la 89 EUR pentru Balchik si 219 EUR la Nisipurile de Aur.

In perioada revelionului in Tunisia, in statiunea Yasmine Hammamet, tariful este cuprins intre 780 si 845 EUR. Statiunea de pe malul marii detine terenuri de golf, patinoar si ofera o gama larga de sporturi nautice.

Reprezentantul agentiei International Travel & Congresses, Magie Marcus, recomanda Israelul ca destinatie de vacanta. Un weekend la Tel Aviv costa intre 280-450 EUR/persoana.

In Lanzarote, una dintre cele sapte insule vulcanice din Arhipelagul Canare, pretul sejurului incepe de la 682 EUR/persoana, incluzand biletul de avion, 6 nopti de cazare cu mic dejun si transferuri.
Source: Evenimentul Zilei