Investitie de peste 20 mil. EUR in complexul Lebada Luxury Resort & SPA din Delta Dunarii

Oamenii de afaceri Iulian Robu si Constantin Capatana, cunoscuti pentru dezvoltarea complexului rezidential Militari Residence din Bucuresti, vor lansa in luna mai Lebada Luxury Resort & SPA, rezultat in urma renovarii si extinderii fostului complex hotelier Lebada din localitatea Crisan, situat pe bratul Sulina din Delta Dunarii. Investitia a depasit 20 mil. EUR.
Cei doi au achizitionat complexul Lebada in 2017 in urma unei licitatii organizata de ANAF.  Complexul Lebada a avut un pret de pornire a licitatiei de 1,6 mil. EUR si a fost adjudecat la peste 3 mil. EUR.
Complexul dispune de un teren de aproape 4 ha, iar suprafata constructiilor a fost extinsa de la circa 3.500 mp, pana la circa 5.700 mp si peste 200 de spatii de cazare, dintre care 140 destinate oaspetilor si restul angajatilor.
Investitorii au folosit aproape la maxim Coeficientul de Utilizare al Terenului, stabilit de autoritati la 15%.
In urma renovarii si extinderii, unitatile de cazare ale Lebada Luxury Resort & SPA vor fi  clasificate la 4 si 5 stele.
Complexul poate caza pana la 400 de oaspeti in camere single, duble si apartamente. Preturile variaza intre 80 EUR/noapte pentru o camera single cu un pat si 290 EUR pentru un apartament VIP cu gradina si doua paturi pentru patru persoane.
„Avem o cladire cu destinatia de cazinou, dar asteptam reglementarile in vigoare. Am contactat trei furnizori de servicii pentru echipamente de cazinou si am primit trei oferte. La ofertele primite, din calculele noastre nu iese profit. Costurile de licenta, de autorizare, sunt foarte mari. Noi ne-am dori sa avem un cazinou, pentru ca resortul va fi clasificat la 5 stele si ar aduce o plus valoare. Ar fi un instrument de marketing pentru a atrage turistii straini. In Delta nu mai sunt alte cazinouri. Daca nu va fi cazinou, va fi un club“, a declarat Laurentiu Niculae, general manager Lebada Luxury Resort & SPA.
Complexul mai beneficiaza de piscina cu apa sarata, un centrul SPA, jacuzzi si doua saune, dar si de trei restaurante internationale coordonate de Chef Bogdan Piele, care lucreaza si la Militari Residence Ballroom si Aqua Garden din Bucuresti.

Source: Profit