Ministerul Turismului plateste ultima transa la proiectul privind dezvoltarea infrastructurii de agrement in statiunea Voineasa

Ministerul Turismului a initiat procedurile pentru plata ultimei transe necesare proiectului privind dezvoltarea infrastructurii de agrement in statiunea Voineasa, in valoare de 1,075 mil. RON.
Pana in prezent Ministerul a platiti pentru acest proiect, in total 106 mil. RON.
Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a inspectat stadiul proiectului privind dezvoltarea infrastructurii de agrement in statiunea Voineasa, judetul Valcea, prilej cu care a anuntat si plata ultimei transe necesare finalizarii acestuia.
In acelasi timp, Bogdan Trif a avut o intalnire si cu autoritatile locale din judetul Valcea pe tema investitiilor in infrastructura turistica.
Judetul Valcea are mai multe proiecte incluse in Masterplanul Investitiilor in turism care vizeaza, printre altele, dezvoltarea facilitatilor balneare din orasul Baile Olanesti, constructia unui parc de agrement in zona captarii izvoarelor din Calimanesti, amenajarea unui camping in Horezu si un parc de aventura in statiunea Voineasa.

Source: Wall-Street