International Sinaia va contracta un credit de 7 milioane RON de la Bancpost

Compania International Sinaia va contracta un credit de 7 milioane RON de la Bancpost pentru finalizarea unui complex multifunctional, care va contine printre altele sali de conferinta si spatii de cazare. Creditul va fi garantat cu imobilul respectiv si cu terenul pe care va fi construit.

In prima jumatate a anului compania a efectuat investitii in valoare de 3,3 milioane RON pentru repararea sau extinderea activelor, valoarea totala a programului de modernizare ridicandu-se in acest an la 10,5 milioane RON. Investitiile prevad amenajarea unui complex multifunctional care va include sali de conferinta, garsoniere si locuri de parcare, precum si modernizarea grupurilor sanitare de la hotel si a salii Belvedere.

In primul semestru al acestui an, International Sinaia a inregistrat un profit brut de 1,3 milioane RON, in scadere cu peste 25% fata de profitul inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut, in conditiile unei majorari cu 30% a cheltuielilor iar veniturile totale au crescut cu 7,6%, pana la 4,8 milioane RON. Pentru acest an conducerea companiei a estimat venituri totale de 10,7 milioane RON si cheltuieli de 6,7 milioane RON.

International Sinaia detine in portofoliu hotelul International, clasificat la 4 stele, vilele Bistrita, Stejarul, Frasin, motelul si campingul Izvorul Rece.

Principalii actionari ai societatii sunt Romtur International, Rompac Intl. si Cont SRL.
Source: Curierul National